12. Peliviikko!

Peliviikolla 7.-13.11.2022 järjestetään lukuisia tapahtumia eri puolilla Suomea ja verkossa, joissa pelataan esimerkiksi lautapelejä, roolipelejä, konsolipelejä ja tietokonepelejä, sekä tutustutaan pelikulttuuriin luentojen ja työpajojen muodossa.

Tutustu Peliviikon tapahtumakalenteriin

Tykkää Peliviikosta Facebookissa

Osallistu Peliviikkoon!

Osallistu Peliviikkoon tapahtumakävijänä tai järjestämällä oma pelitapahtuma! Peliviikkoon voi kuka tahansa ilmoittaa maksuttomia ja maksullisia yleisölle avoimia peleihin ja pelikulttuuriin liittyviä tapahtumia.

Toiminta voi olla esimerkiksi yhdessä pelaamista, elektronista urheilua, erilaisten pelien tai peleihin liittyvien harrastusten esittelyä, pelien koodaamista, peleihin liittyvien ilmiöiden tutkimista tai keskustelua pelikulttuurista.

Peliviikko 24/7

Peliviikko 24/7
2021 järjestimme ensimmäistä kertaa Peliviikko 24/7- lähetyksen, joka esitti Peliviikolla järjestettyjä verkkolähetyksiä kuten pelistriimejä ja webinaareja. Lähetys tavoitti viikon aikana lähes 4000 katsojaa. Ensi vuonna Peliviikko LIVE:n lähetysaika on kello 9:00-18:00. Voit katsoa lähetyksen tallenteita Peliviikon Twitch -kanavalta.
Pelikasvattajan käsikirjat

Tarvitsetko kattavasti perustietoa pelaamisesta, siihen liittyvistä ilmiöistä ja kasvatuksellisista kysymyksistä?

Maksuttomat Pelikasvattajan käsikirjat on kirjoitettu pelaajien, tutkijoiden ja pelihaittojen ehkäisemistyötä tekevien ihmisten yhteistyönä.