Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.

Vauhtijuoksu+

Vauhtijuoksu+ on opiskelijavetoinen järjestämä speedrun-maratoni, jonka aikana lukuisat pelaajat ottavat itsestään mittaa erilaisissa peleissä, tavoitteenaan pelata niitä mahdollisimman nopeasti. Pelaajakunta koostuu Oulun yliopiston opiskelijoista, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraamaan. Paikan päälle yleisöön voi saapua yliopiston aukioloaikojen puitteissa, ja livelähetystä voi seurata 24/7 koko 48 tunnin ajan!

Maratonin yhteydessä järjestetään hyväntekeväisyyskeräys kotimaan köyhien lasten hyväksi Pelastakaa Lapset ry:n kautta. Keväällä järjestetty lajinsa ensimmäinen Vauhtijuoksu kartutti lähes 6000 euroa hyväntekeväisyyteen, joten eiköhän pistetä paremmaksi! Lahjoittaminen onnistuu kätevästi verkossa, lahjoituslinkki julkaistaan nettisivuilla tapahtuman lähestyessä. Lahjoitusviestit myös luetaan livelähetyksessä, ja lahjoittamalla on myös mahdollista vaikuttaa joihinkin peleihin!

Tarkempi peliohjelma selviää lokakuun aikana, mutta luvassa on PC- ja konsolipelejä laidasta laitaan; roolipeleistä nopeatempoisiin tasohyppelyihin ja fps-klassikoista rentouttaviin seikkailupeleihin.

Tapahtuman verkkosivut

Vauhtijuoksu+ Facebook-tapahtuma

Vauhtijuoksu+ livelähetys

Meininkiä voi fiilistellä ennakkoon tsekkaamalla kevään tapahtuman videoita:

Vanhemmille tiedoksi: Ilta-aikaan pelataan myös PEGI 16 ja PEGI 18 pelejä.

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma alkaa 08.11.2019 16:00
Tapahtuma päättyy 10.11.2019 16:00
Kohderyhmät 13–17-vuotiaat,Yli 18-vuotiaat

Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.