Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.

SCORE - Orchestral Game Music

SCORE tuo sinfonisen pelimusiikin Kuopioon! Oletko valmis iltaan, joka on ainutlaatuinen ja fantasiantäyteinen löytöretki niin intohimoisille aktiivipelaajille kuin tavan kuulijoille? Tervetuloa pelimusiikin taianomaiseen maailmaan nauttimaan kaikkien aikojen suosituimpien pelien tunnussävelmistä. Pelimusiikilla on miljoonia faneja ympäri maailmaa. SCORE-konsertti vie sinut sinfoniseen seikkailuun läpi klassikkopelien ja pelimusiikin historian.

Halo on yksi pelihistorian menestyneimmistä pelisarjoista ja pelin tunnusmusiikki klassikko jo itsessään – samoin kuin Nobuo Uematsun säveltämä musiikki Final Fantasy –peleihin. Assassin’s Creed: Black Flag -musiikin myötä matkataan merirosvojen seikkailuihin Karibialle ja The Last of Us -pelin tunnelmiin kuljettaa jousille kirjoitettu, koskettava kappale ”All Gone (No Escape)”, jonka on säveltänyt moninkertainen Oscar-voittaja Gustav Santaolalla (mm. musiikki elokuviin Brokeback Mountain, Babel). Ainutlaatuisia retropelien klassikoita, kuten Sonic the Hedgehog tai toimintasankari MegaMan, ei ole unohdettu.

Sopraano Sabina Zweiacker tunnetaan upeista pelimusiikkitulkinnoistaan – hän laulaa konsertissa mm. Journey-pelistä tutun, viidellä eri kielellä kirjoitetun kappaleen ”I Was Born for This”, jonka teksti on kokoelma poimintoja eri historiallisista dokumenteista ja runoteoksista sekä ”The Dragonborn Comes”, jota bardit laulavat pelissä The Elder Scrolls: Skyrim. Katso alta konsertin koko biisilista.

Konsertin isäntänä toimii Orvar Säfström, ruotsalainen peli- ja elokuva-asiantuntija. Konsertissa ei näytetä peleistä videomateriaalia. Kesto noin 1 tunti 45 minuuttia (sis. väliajan).

Konsertin koko ohjelma:

 • JOURNEY ”I Was Born for This” (Austin Wintory)
 • ASSASSIN’S CREED IV BLACK FLAG “Suite” (Brian Tyler)
 • FINAL FANTASY IX “Suite” (Nobuo Uematsu)
 • SECRET OF MANA (SEIKEN DENSETSU) “Fear of the Heavens” (Hiroki Kikuta)
 • BIOSCHOCK “The Ocean on His Shoulders / Welcome to Rapture” (Garry Schyman)
 • HALO “Unforgotten / Main Theme” (Martin O’ Donnell)
 • BATTLEFIELD 1 “Suite” (Johan Söderqvist)
 • BLOODBORNE “Suite” (Ryan Amon)
 • MEGAMAN ”Suite” (Manami Matsumae – Takashi Tateishi – Yasuaki Fujita – Harumi Fujita)
 • SONIC THE HEDGEHOG “Medley” (Masato Nakamura)
 • THE LAST OF US “All Gone – No Escape (Gustavo Santaolalla)
 • HORIZON ZERO DAWN “Suite” Joris de Man
 • SKYRIM “The Dragonborn Comes” (Jeremy Soule)
 • FINAL FANTASY VI “Aria di Mezzo Carattere” (Nobuo Uematsu)

PELIALAN SEMINAARI KLO 9 -> Auditorio

Päivän aikana talossa järjestetään myös pelialan seminaari, jossa kuullaan näkökulmia mm. siihen, miten pelejä ja niiden ympärille rakentuvia yhteisöjä voitaisiin hyödyntää enemmän hyvinvointimme eteen.

Lue lisää seminaarin ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan!

MINI GAME EXPO KLO 11 – konsertin väliajan loppuun Yleisölämpiöt ja Valohalli

Päivän aikana talossa järjestetään myös Mini Game Expo, jossa paikalliset pelialan toimijat esittelevät pelejään ja toimintaansa.

Lue lisää Mini Game Exposta.

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri

Liput: 33 € permanto / 27 € parvet, eläkeläiset ja ryhmät väh. 20 hlöä / 11 € lapset alle 16v, opiskelijat, varusmiehet ja työttömät

Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, Kuopio Info, Sokos Kuopio, Lippupisteen valtakunnalliset myyntipisteet ympäri maan ja Lippupuisteen verkkokauppa.

Osta lippuja

Tapahtuman verkkosivu
Tapahtuman Facebook-sivu

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma alkaa 13.11.2019 19:00
Tapahtuma päättyy 13.11.2019 21:00
Tapahtumapaikka Kuopion Musiikkikeskus
Kohderyhmät 7–12-vuotiaat,13–17-vuotiaat,Seniorit,Yli 18-vuotiaat

Tapahtumapaikka

Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.