Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.

Pöytäroolipelit Pako majakkasaarelta ja Sukuperintö

Muuramen kirjastolla pöytäroolipelataan vuoden 2020 peliviikolla. Tarjolla on kaksi erilaista peliä, yksi aikuisille ja kaksi nuorille. Pelit sopivat niin aiemmin pelanneille kuin aloittelijoillekin. Kertaluontoinen pelitilanne on oiva mahdollisuus tulla tutustumaan uuteen harrastukseen. Pelien kesto on noin 2-3 tuntia ja mukaan jokaiseen peliin mahtuu 2-5 henkeä. Pelinjohtajana peleissä toimii vuosien kokemuksella Atte Kotilainen, joka on myös suunnitellut pelit.

Ennakkoilmoittautuminen kirjastoon 30.10. mennessä!

Pako majakkasaarelta – Jännittävä pulma- ja tunnelmapainoitteinen Pakopeli-mysteeri
Ma 9.11. klo 17 aikuisille
Ti 10.11. nuorille (n. 12-18v.)

Calibanin luoto on kivikkoinen majakkasaari ja se on kaukana kaikesta. Saarelle rantautuminen on haastavaa, eikä siellä vieraile kukaan. Radioyhteys menetettiin majakanvartijoihin kaksi kuukautta sitten, mikä ei ole tavallisesta poikkeavaa myrskyisellä luodolla. Viimeisin viesti oli epäselvä ja kukaan ei tiedä mitä saarella tapahtuu. Nyt tasan kaksi kuukautta ja kolme päivää myöhemmin teidät on lähetetty ottamaan asiasta selvää ja hakemaan majakanvartijat kotiin. Teillä on vain vähän aikaa suorittaa tehtävänne, koska voitte jo nähdä lähestyvän myrskyn horisontissa.

Sukuperintö – Kevyt ja toiminnallinen keskiaikainen seikkailu fantasiamaailmassa
To 12.11. klo 17 nuorille (n. 8.-18v.)

Harold, tuo vanha seikkailija, matkasi maailmaa etsiessään aarteita. Nuo aarteet päätyivät aina hänen sukukartanoonsa, jonka hän rakensi itselleen ja tuleville sukupolville. Te kaikki vietitte nuoruutenne ylellisyydessä haaveillen omista seikkailuistanne, koska olitte hänelle kuin perhettä. Ensimmäinen seikkailunne ei kuitenkaan tule olemaan kotioven kynnystä kauempana, sillä talossa on omat salaisuutensa selvitettävänä.

Lisätietoa peleistä:

Tapahtuman verkkosivut
Maanantain pelin (aikuisille) Facebook-tapahtuma
Tiistain pelin (nuorille) Facebook-tapahtuma
Torstain pelin (nuorille) Facebook-tapahtuma

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma alkaa 09.11.2020 17:00
Tapahtuma päättyy 12.11.2020 20:00
Tapahtumapaikka Muuramen kirjasto
Kohderyhmät 7–12-vuotiaat, 13–17-vuotiaat, Yli 18-vuotiaat

Tapahtumapaikka

Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.