Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.

Peliviikko Malmin kirjastossa

Peliviikolla Malmin kirjastossa pelataan, askarrellaan ja opitaan uutta!

Ma 9.11. klo 16-17.30 Zombies! -korttipeli

Zombit ovat vallanneet kaupungin. Pelaajien tehtävänä on päästä turvaan helikopterikentälle - tai tappaa tarpeeksi zombeja. Tapahtuma on suunnattu yläkouluikäisille tai vanhemmille nuorille, peliin mahtuu 2-6 pelaajaa.

Ti 10.11. klo 14-15 Minecraft-askartelua

Muistat varmaan Minecraft-hakun reseptin ulkoa, mutta miten onnistuisi hakun rakentaminen hamahelmipalikoista? Tule kokeilemaan! Rakennellaan Minecraftin esineitä käyttäen hamahelmiä.

Ti 10.11. klo 15-16 The Great Dalmuti -korttipeli

Pääse ensimmäisenä eroon korteistasi ja nouse Suureksi Dalmutiksi. Pelaa korttisi väärin ja alene Pieneksi Palvelijaksi. Hauska ja yksinkertainen korttipeli, jossa istumajärjestyksellä on väliä. Tapahtuma on suunattu alakouluikäisille, peliin mahtuu 4-8 pelaajaa.

Ke 11.11. klo 15-16.30 Astraterra-pöytäroolipeli

Etsitään rohkeita löytöretkeilijäkokelaita valmiina seikkailuun! Oletko valmis kiertämään Astraterran höyryfantasiamaailman kaukaisimpia kolkkia, tapaamaan ihmeellisiä otuksia ja selviämään suuristakin vaaroista? Viisi nopeinta seikkailijaa saa paikan. Tutustutaan pöytäroolipelaamiseen ja aloitetaan lyhyehkö peli Astraterran maailmassa. Tapahtuma on suunnattu 9-12 -vuotiaille ja mukaan mahtuu n. 5 pelaajaa. Ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen annu.peltoniemi(at)hel.fi.

To 12.11. klo 16-17 Shakkiin tutustumista

Tutustutaan yhdessä shakkipelin saloihin. Opetellaan ja kerrataan sääntöjä sekä tietenkin harjoitellaan pelaamista. Alle kouluikäisille shakin sääntöjen opettelu voi olla haastavaa, mutta kaikki sitä vanhemmat ovat tervetulleita kokeilemaan!

To 12.11. klo 17-17.45 Lautapelivinkkaus

Viikon lopuksi vielä vinkkejä pelien jatkumiseen. Tule kuuntelemaan, mitä kannattaisi pelata seuraavaksi ja poimi parhaat vinkit kirjastosta lainaan. Vinkatut lautapelit sopivat parhaiten nuorten ja aikuisten pelattavaksi. Vinkkaus striimataan Malmin kirjaston Facebook-sivulla (facebook.com/malminkirjasto).

Tapahtumien järjestämisessä huomioimme ajankohtaiset THL:n ohjeet koronavirustilanteessa.

Tapahtuman verkkosivu

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma alkaa 09.11.2020 9:00
Tapahtuma päättyy 12.11.2020 17:45
Tapahtumapaikka Malmin kirjasto
Kohderyhmät 7–12-vuotiaat, 13–17-vuotiaat, Yli 18-vuotiaat

Tapahtumapaikka

Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.