Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.

Webinaari: Kohti mahdollisia maailmoja – Miten yhdistää roolipelaaminen ja tulevaisuudentutkimus?

Maailman nopeassa muutoksessa oman tulevaisuuden ja työuran hahmottaminen voi olla nuorille lähes mahdotonta. Webinaarissa vastaamme kysymyksiin, kuinka tulevaisuuden tutkimuksen menetelmiä voi pelillistää ja miten niiden avulla voi hälventää epävarmuutta omasta tulevaisuudesta. Entä miksi erilaisten mahdollisten maailmojen kuvitteleminen on tärkeää ja miten sitä voidaan hyödyntää nuorten kanssa työskennellessä?

Lasten ja nuorten säätiön Mahdolliset maailmat -hankkeessa tulevaisuustyöskentely yhdistyy roolipelaamisen menetelmiin ennennäkemättömällä tavalla. Vuosina 2020–2022 toteutettavan hankkeen tavoitteena on vahvistaa 2. asteen opinnot keskeyttäneiden nuorten tulevaisuususkoa ja työelämäosallisuutta.

Järjestämme maksuttoman webinaarin perjantaina 13.11.2020 klo 13–14.30. Webinaari koostuu asiantuntijoiden puheenvuoroista ja Mahdolliset maailmat -pelin esittelystä ja lyhyestä demosta. Webinaari on suunnattu erityisesti nuorten parissa työtä tekeville, mutta myös muille pelikasvatuksesta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Aikataulu:

13.00–13.30 Sara Peltola, asiantuntija, Lasten ja nuorten säätiö

Tulevaisuusajattelu työkaluna: Miten tulevaisuusajattelu auttaa haavoittuvassa asemassa olevia nuoria ajattelemaan mahdollisia tulevaisuuksia uudella tavalla?

13.30–14.00 Juhana Pettersson, pelinkehittäjä
Roolipelaaminen ja pelisuunnittelu: Mitä roolipelaaminen on ja miten sitä voi soveltaa työvälineenä nuorten tulevaisuususkon ja työelämäosallisuuden vahvistamisessa?

14.00–14.30 Oskar Sandqvist ja Milla Minerva Mertanen, hankkeen asiantuntijat
Mahdolliset maailmat -roolipelin esittely ja käytännön demo.

Tapahtuman yhteyshenkilöt:

Oskar Sandqvist, 0503468725, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,
Milla Minerva Mertanen, 0505728642, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittaudu mukaan tästä
Tapahtuman Facebook-sivu

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma alkaa 13.11.2020 13:00
Tapahtuma päättyy 13.11.2020 14:30
Tapahtumapaikka Internet
Kohderyhmät Yli 18-vuotiaat

Tapahtumapaikka

Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.