Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.

Magis - hyvinvointia pelaamalla

"Magis on peli, jota lasten voi antaa pelata hyvällä omallatunnolla."

Tervetuloa kuuntelemaan esittelyä 4.-6. -luokkalaisille kehitetystä Magis - Maaginen seikkailu -mobiilipelistä ja sen käyttöönotosta. Webinaareja järjestetään kaksi ja sisältö on sama molemmissa. Ajankohdat ovat keskiviikko 11.11.2020 klo 8.15-9.00 ja torstai 12.11.2020 klo 14.00-14.45.

Webinaarissa esitellään peliä sekä siihen liittyvää oppimateriaalia ja opastetaan Magis-pelin käyttöönottoon luokkatasolla. Pelin esittely kestää 30 minuuttia, jonka jälkeen keskustelulle ja kysymyksille on varattu 15 minuuttia.

Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittauduthan etukäteen:

Ilmoittautumislinkki

Mikä ihmeen Magis?

Magis - Maaginen seikkailu on mobiilipeli, jonka avulla lapset voivat oppia hyvinvointitaitoja seikkaillessaan taikakoulun maailmassa. Magiksen ovat kehittäneet psykologian, mielenterveystyön, kasvatusalan ja pelinkehittämisen ammattillaiset. Peli pohjautuu hyväksyntä- ja arvopohjaiseen lähestymistapaan hyvinvoinnin tukemisessa sekä tunnetaitojen ja sosiaalisten taitojen kehittämisessä.

Peli rakentuu tarinankerronnan ja pelin hahmojen kanssa käytyjen keskustelujen pohjalle. Niiden kautta pelaaja oopii erilaisia tapoja kohdata ja käsitellä arjen haasteita. Pelin kuluessa tutkiskellaan muun muassa sitä, miten tunnistaa itselle tärkeitä asioita, miten voi ottaa toisen henkilön näkökulman ja miten lähestyä itselle vaikeita asioita.

Lisätietoja:
Marjo Nordström, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
gsm. 044 236 4983

TIETOSUOJASELOSTE

Koulutukseen ilmoittautuneista muodostetaan tilapäinen rekisteri. Rekisterinpitäjänä on Vaasanseudun Mielenterveysseura ry./ Hyvä olla - Må bra -hanke. Kerättäviä henkilötietoja (nimi ja sähköposti) käytetään osallistumislinkin lähettämiseen. Tietoja säilytetään tilaisuuteen liittyvien järjestelyjen ajan. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen. Osallistujalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot.

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma alkaa 11.11.2020
Tapahtuma päättyy 12.11.2020
Tapahtumapaikka Internet
Kohderyhmät Muu kohderyhmä

Tapahtumapaikka

Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.