Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.

Reload-kahvit: Myönteinen pelikulttuuri

Pelimiitti ja Peliliike-hanke järjestävät yhteistyössä Reload-iltapäiväkahveja syksyllä 2021.

Discord-sovelluksen kautta järjestettävissä kahvituokioissa pääset kuulemaan käytännön esimerkkejä eri puolilta Suomea pelikasvatuksen, digitaalisen nuorisotyön, e-urheilun ja peliteollisuuden kentiltä. Digikahvittelun lomassa pääset myös juttelemaan ja verkostoitumaan muiden näistä aiheista kiinnostuneiden kanssa. Yhteisten porinoiden myötä voi syntyä vaikka uusia kiinnostavia, monialaisia ja kuntarajat ylittäviä yhteistyökuvioita!

Teemallisia Reload-iltapäiväkahveja järjestetään Discordissa syyskuusta alkaen, pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin. Kuukauden toinen Reload on klo 14-15 ja toinen klo 17-18. Kussakin Reloadissa noin puolet ajasta on eri tahojen/toimintojen esittelyjä ja puolet taas on yhteistä keskustelua sen kertaisen aiheen tiimoilta.

Esittelyn pitäminen vaatii erillisen esittelyajan varaamisen, mutta osallistuminen kuuntelijan ja keskustelijan roolissa ei vaadi erillistä ilmoittautumista – sen kun vaan liittyy mukaan Peliliike-hankkeen Discord-palvelimelle!

Linkki Discord-palvelimelle

Torstain 4.11. Reload-kahveissa aiheena on Myönteinen pelikulttuuri. Mukana on muun muassa Non-toxic - Syrjimätön pelikulttuuri -hanke.

Tervetuloa kuuntelemaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma alkaa 04.11.2021 14:00
Tapahtuma päättyy 04.11.2021 15:00
Tapahtumapaikka Internet
Kohderyhmät Yli 18-vuotiaat, Muu kohderyhmä

Tapahtumapaikka

Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.