Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.

GameCult talks #4: Kilpapelaaminen, nuoret ja nuorisotyö

GameCult Talks -tapahtumien tavoitteena on tuoda yhteen pelikulttuurin tutkijoita, pelialan asiantuntijoita, peliyhteisöjen jäseniä ja muita yhteiskunnallisia toimijoita keskustelemaan valitusta ajankohtaisesta pelikulttuurisesta aiheesta sekä kehittää ja nostaa esille uusia aloitteita kestävän pelikulttuurin luomiseksi.

Pelikulttuurien tutkimuksen huippuyksikkö järjestää peliviikolla, 10.11. klo 13–16 keskustelutapahtuman teemalla: Kilpapelaaminen, nuoret ja nuorisotyö. Tapahtuma järjestetään pääosin verkossa. Tapahtuma on suomenkielinen. Tavoitteena on muun muassa pohtia kilpapelaamisen mahdollisuuksia ja haasteita nuorille, tunnistaa yhdenvertaisuutta tukevia osallistumisen tapoja sekä pohtia miten kokonaisvaltainen terveellinen elämäntapa voidaan yhdistää kilpapelaamiseen.

Tapahtuman ensimmäinen osuus koostuu ytimekkäistä 10 minuutin puheenvuoroista sekä yleisökysymysosiosta (kysymyksiä kerätään puheenvuorojen ajan ja ne esitetään tapahtuman julkisen osion lopuksi kaikille puhujille). Tämän jälkeen on vielä erillinen paneeli, jossa tapahtuman puhujat ja muut kutsutut osallistujat voivat keskustella tapahtuman aiheesta. Tapahtuma lähetetään julkisesti verkossa.

Tapahtuman verkkosivu
Livelähetys YouTubessa

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma alkaa 10.11.2021 13:00
Tapahtuma päättyy 10.11.2021 16:00
Tapahtumapaikka Internet
Kohderyhmät 13–17-vuotiaat, Yli 18-vuotiaat

Tapahtumapaikka

Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.